Huisarts / Medisch Adviseur DCWF

03-08-2020

Parttime, 8 uur per week

Diagnostisch Centrum West-Friesland (DCWF) coördineert eerstelijnsdiagnostiek voor huisartsen.
Ben je de huisarts met een aantal jaren ervaring die voor 1 dag per week, op de dinsdag, als medisch adviseur DCWF wil vertegenwoordigen en door ontwikkelen?

Je rol

Als medisch adviseur ben je de verbinder tussen de huisartsen als aanvragers en de aanbieders van eerstelijnsdiagnostiek. Je werkt nauw samen met de leveranciers van het Dijklander ziekenhuis en de laboratoria. Als liaison ligt je invloed bij een doelmatige afstemming tussen vraag en aanbod, het monitoren van volume, het optimaliseren en stroomlijnen van het proces, het bemiddelen bij wachttijden en klachten, relatiebeheer etc.

Wie ben jij

Je bent bekend met de relevante zorgpartijen in de regio en bent bereid je verder te bekwamen in beleids- en beheertaken, bijvoorbeeld door het volgen van de kaderartsenopleiding beleid en beheer. Je bent bekend met kwaliteitsmanagement in de zorg en goed op de hoogte van de relevante ontwikkelingen in de zorg. Daarnaast ben je een zelfstandig werkende teamspeler met een sterk verantwoordelijkheidsgevoel, integer en betrouwbaar, denkend binnen én buiten de bestaande kaders, luisterend en inspirerend.

Wie wij zijn Wij

zijn een eerstelijnsorganisatie met een Huisartsenpost, Ketenzorg en een Diagnostisch Centrum. Onze samenstelling van medewerkers is divers: van triagisten, diëtisten, diabetesverpleegkundigen, medisch onderzoeksassistenten tot specialisten in finance, human resources, ict en projectmanagement. Dit zorgt voor dynamiek in de samenwerking en zo weten we het beste uit de verschillende professies samen te brengen. Wij hebben een missie – en dat is de huisartsenzorg nog beter te gaan faciliteren met als doel de huisarts te ontlasten, zodat zij zich kunnen richten op de zorg voor hun patiënten.

Interesse gewekt?

Stuur dan een bericht aan Mats Hiemstra en/of Mariska Haverbusch via HR@zorgkoepelwf.nl. Mocht je inhoudelijke vragen hebben kun je contact opnemen met Trudie Doodeman, manager zorg, t.doodeman@zorgkoepelwf.nl, of op 06 14 60 76 95.

Kijk voor meer informatie op www.zorgkoepelwf.nl.