18 mrt 2021
Praktijkondersteuner ouderenzorg (4 uur per week)

De rol

Als praktijkondersteuner ouderenzorg ben jij gespecialiseerd in het bieden van zorginhoudelijke ondersteuning aan (kwetsbare) ouderen. Jouw taken zijn gericht op inventariseren van de zorgbehoefte, begeleiding, monitoring en organisatie van de zorg rondom de patiënt. Het doel van de functie is het bieden van zorg en ondersteuning aan patiënten met (complexe) medische-, psychische-, sociale en/of psychosomatische problematiek. De interventies moeten leiden tot een verbetering van de kwaliteit van leven voor de patiënt, voorkomen van onnodig dure zorg en werkvermindering van de huisarts.

Je bent in staat om de situatie van de patiënt in kaart te brengen en vervolgens een zorgplan op te stellen. Het is jouw taak om alle betrokken partijen te verbinden om zo de zorg voor de patiënt optimaal te krijgen. Daarom is het belangrijk dat je beschikt over goede sociale en organisatorische vaardigheden.

Als praktijkondersteuner ouderenzorg bij de Zorgkoepel word je ingezet bij huisartsenpraktijk(en) in onze regio (West-Friesland en Wieringerwerf).

Is dit jouw ambitie?

Ben jij een ervaren praktijkondersteuner met ouderenzorg als speciaal aandachtsgebied? Dan maken wij graag kennis met jou! Bij Zorgkoepel West-Friesland zijn wij op zoek naar een praktijkondersteuner ouderenzorg voor minimaal 4 uur in de week.

Wie ben jij

  • Een verpleegkundige of zorgprofessional met HBO-denkniveau en relevante ervaring; Je hebt een sterke persoonlijkheid, bent enthousiast en initiatiefrijk;
  • Je bent creatief in het vinden van oplossingen en empathisch ingesteld;
  • Je wilt verantwoordelijk zijn voor het verlenen van verpleegkundige en medische zorg;
  • Je wilt er samen met je team voor zorgen dat je eigen zorgverlening en zorgverlening van de huisartsenpost en/of huisartsenpraktijken continu wordt geobserveerd en geëvalueerd, en wordt bijgedragen aan het optimaliseren van de zorgverlening;

Wat wij bieden

  • Veel werkplezier in een omgeving waar samen leren centraal staat. We werken met gemotiveerde en enthousiaste collega’s aan mooie oplosssingen voor nu en voor onze toekomst in de zorg;
  • Wij bieden ruimte voor eigen ontwikkeling en initiatief
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering en een bijdrage voor je zorgverzekering;
  • Salariëring volgens de cao huisartsenzorg in schaal 7, tussen €3.038 en € 3.994 bij een 38-urig dienstverband.

De Zorgkoepel

Wij zijn een huisartsenorganisatie en zorgen dat er 24/7 huisartsgeneeskundige zorg geleverd kan worden aan de inwoners van West-Friesland en Wieringermeer. Dit doen wij samen met 60 huisartspraktijken en met meer dan 200 huisartsen en andere zorgspecialisten. In Nederland zijn wij de diabetesspecialist en leveren wij optimaal afgestemde zorg aan patiënten met chronische aandoeningen. Ook bewaken wij de levering van diagnostiek vanuit het ziekenhuis en zorgen wij voor de bijscholingen van zorgverleners en praktijkhouders. In nauwe samenwerking met VUmc werken we mee aan wetenschappelijke onderzoeken om de zorg nog verder te verbeteren.

Onze ambitie

Om de centrale positie van de huisartsen verder uit te bouwen, gaan wij het zorgnetwerk om de huisarts heen verstevigen door intensieve samenwerkingen aan te gaan met fysiotherapeuten, podotherapeuten, pedicures, diëtisten en partijen als gemeenten, GGZ, VVT en ziekenhuis. Dit betekent daadkrachtig relatiebeheer op alle niveaus en het innemen van een positie in het sociale domein. Dit met het uiteindelijke doel de individuele gezondheid van de inwoner positief te kunnen beïnvloeden en te verbeteren.

Daarnaast gaan we ons de aankomende jaren intensief bezighouden met het ontwikkelen van een spoedplein waar de patiënt na 18.00 uur voor acute zorg terecht kan. Dit zorgt voor de nodige logistieke en bouwkundige vraagstukken, waarna vervolgens diensten en werkprocessen naadloos op elkaar afgestemd gaan worden.

Enthousiast geworden?

Ben jij een ervaren praktijkondersteuner met ouderenzorg als speciaal aandachtsgebied en spreekt onze organisatie je aan en wil je minimaal 4 uur per week je talenten en drive inzetten?Reageer dan direct met een korte motivatie en CV liefst via Indeed of naar HR{@}zorgkoepelwf.nl.

Wil je eerst nog even bellen, dan mag dat uiteraard ook met Mariska Haverbusch (06-23669591) of Diana Kremer (06-86802511).