Door huisartsen is er hard gewerkt aan het realiseren van online inzage voor patiënten. Het streven is dat de praktijken in de West-Friesland op 2 november 2020 online inzage beschikbaar hebben voor patiënten.

In september en oktober zijn er diverse webinars georganiseerd voor huisartspraktijken om ze te begeleiden bij de implementatie van online inzage in de praktijk. De 2 belangrijkste onderwerpen hierin waren het maken van werkafspraken en het inrichten van communicatie.
Bijna alle praktijken hebben deelgenomen aan de webinars. Een mooie opkomst die we erg waarderen. Het ziet er naar uit dat de meeste praktijken op 2 november gereed zijn. Een mooie prestatie. Voor enkele praktijken geldt dat de leverancier de koppeling (H-EPD) tussen HIS en portaal nog moet realiseren. Daarnaast is het uiteraard van belang om de werkafspraken in de praktijk goed te integreren in de praktijkprocessen en ook te evalueren.  Praktijken kunnen gebruik maken van alle informatie die beschikbaar is op deze pagina.

We zijn benieuwd naar de ervaringen met online inzage in de praktijk. Deel je ervaringen met
Esther Zuijderduijn via:  open@zorgkoepelwf.nl of 0646055418