Ketenzorg West-Friesland (KZWF) is verantwoordelijk voor de ketenzorgprogramma’s in de huisartsenzorg in de regio West-Friesland en de Wieringermeer. Bij KZWF werken diabetesverpleegkundigen, diëtisten, medisch onderzoeksassistenten en de receptie nauw samen met de kaderhuisartsen aan uitstekende zorg. Vanuit onze expertiserol in de regio houden we de nieuwste ontwikkelingen binnen de vakgebieden bij en implementeren we deze in de zorgprogramma’s. Dit doen we gedeeltelijk bij KZWF in huis en voor een groot gedeelte in nauwe samenwerking met de huisartsenpraktijken in de regio.

Wat ga je doen?
Je komt werken in een team van 15 competente diëtisten met een flinke dosis ervaring, expertise en enthousiasme. Je draagt bij aan de ketenzorgprogramma’s CVRM, DM en COPD. Daarnaast maak je ook onderdeel uit van Diëtistenteam Spring; hieronder vallen diverse specialisaties waaronder kinderdiëtetiek, sportdiëtetiek, eetstoornissen en bariatrie.
Samen met de diabetesverpleegkundige houd je spreekuur waarbij je patiënten met type 2 diabetes voedingsvoorlichting/dieetadviezen geeft en educatie over leefstijlveranderingen. Je geeft consultatie aan hulpverleners en levert een bijdrage aan de innovatie en kwaliteitsontwikkeling van de diabeteszorg. Er wordt samengewerkt met onder andere huisartsen, medisch specialisten, kaderhuisartsen, praktijkondersteuners, GGZ, en verloskundigen.
Naast de individuele spreekuren bestaat het werk uit groepsbegeleiding, huisbezoeken en het geven van scholing en presentaties. Er wordt op zes verschillende locaties in West-Friesland gewerkt. Hoorn is de hoofdlocatie.
Kijk voor meer informatie op www.ketenzorgwf.nl en www.dietistenteam.nl.

Wat verwachten we van jou?

  • HBO-opleiding Voeding en Diëtetiek.
  • Post HBO Diabetes en Voeding.
  • Ingeschreven in het kwaliteitsregister.
  • Ervaring is een pre, maar enthousiasme, zelfstandigheid, flexibiliteit, communicatieve vaardigheden en empathie belangrijker.
  • Bereidheid ook ‘s avonds spreekuur te verzorgen.
  • Beschikbaar voor minimaal 8 uur per week (i.o. op oproepbasis).
  • In bezit van een rijbewijs.
  • Kan zowel zelfstandig als multidisciplinair werken.
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.
  • Bent of wordt lid van de NVD.

Wat bieden wij jou?
Een uitdagende en verantwoordelijke functie in een fijne werkomgeving. Uitstekende werkbegeleiding en passende bijscholing. Leuke collega’s en een enthousiast en sterk team dat elkaar helpt, ondersteunt en kennis deelt. Salariëring conform cao huisartsenzorg. Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Zorgkoepel West-Friesland
Ketenzorg West-Friesland valt samen met de Huisartsenpost West-Friesland en het Diagnostisch Centrum West-Friesland onder Zorgkoepel West-Friesland, koploper in de eerstelijnszorg. Wij maken ons samen met huisartsen en andere zorgpartners sterk voor zorg op hoog niveau voor de inwoners van West-Friesland en de Wieringermeer. Om toonaangevend te zijn en te blijven, zoeken wij een ambitieuze collega die zich aangetrokken voelt door onze visie en ons verantwoordelijkheidsgevoel.

Direct solliciteren
Je kunt je CV en motivatie e-mailen naar HR@zorgkoepelwf.nl, ter attentie van Isabella Becker, HR manager Zorgkoepel West-Friesland. Voor vragen kan er telefonisch contact worden opgenomen via 0229 259 372. Voor meer informatie over de organisatie verwijzen wij je graag naar onze website: www.ketenzorgwf.nl.