Wij zoeken.
Een ervaren kwaliteitsmanager die het leuk vindt om vanuit expertise en enthousiasme een leidende rol te hebben in de kwaliteit van onze zorg. Met jouw helikopterview zorg je dat zorgprocessen geborgd zijn en de uitvoering wordt gevolgd. Je begeleidt de verschillende mensen met het opstellen en verbeteren van processen en kwaliteitsprocedures. Daarnaast stel je met het management het strategische kwaliteitsplan op dat de basis is van ons werk. Je draagt zorg voor de opvolging van de interne en externe audits. Je staat voor continue verbetering op basis van feiten. Je weet het patiënten belang te vertalen naar de manier waarop wij zorg aanbieden.

Wat ga je doen.
Alles wat met het leveren van kwaliteit van zorg heeft te maken, valt onder jouw hoede. Je bent nauw betrokken en weet wat er speelt binnen onze organisaties, bij onze huisartsen en externe zorgprofessionals. Jij speelt naadloos in op de interne behoefte aan kwaliteitsverbeteringen en vertaalt de wensen vanuit de organisatie en de huisartsen naar processen om de kwaliteit te bewaken en te verhogen. Je durft de zorgprofessionals aan te spreken op hun aandeel in het bieden van goede en veilige zorg. De manager zorg is jouw leidinggevende. Je werkt ook nauw samen met de medisch adviseur. In jouw rol heb je tevens een directe lijn met het bestuur die eindverantwoordelijk is voor de kwaliteit. 

Wie zoeken wij.
Je hebt een HBO / WO opleiding en je hebt al een aantal jaren ervaring met kwaliteitsprocessen in de zorg. Verder ben je communicatief sterk en door het intensieve en persoonlijke contact met onze zorgmedewerkers en huisartsen begrijp jij precies wat zij bedoelen. Binnen alle processen weet jij verbeterpunten aan te wijzen en door te voeren. Je kunt de ervaringen uit het zorgwerkveld als geen ander terugkoppelen binnen het team en naar onze huisartsen waardoor we de beste zorg kunnen blijven leveren. Verder ben je ondernemend, zelfstandig en heb je een kritische en open blik. Jij haalt er voldoening uit om meerdere ballen in de lucht te houden en streeft naar het behalen van het beste resultaat. In je werk ben je nauwkeurig en je vindt het fijn met cijfers in de weer te zijn. Je bent bekend met verbetermethodieken en kwaliteitssystemen.

Wie is ZWF.
Zorgkoepel West-Friesland is koploper in eerstelijnszorg. Wij maken ons samen met huisartsen en andere zorgpartners sterk voor zorg op hoog niveau voor de inwoners van West-Friesland en de Wieringermeer. Met innovatieve ICT-toepassingen creëren wij een integrale en efficiënte manier van werken. Dat levert toegankelijke spoedeisende zorg, diagnostiek, zorg aan mensen met een chronische ziekte en zorg aan ouderen op. Om toonaangevend te zijn en te blijven, zoeken wij koplopers die zich aangetrokken voelen door onze visie en ons verantwoordelijkheidsgevoel. Die begrijpen wat de mens van morgen nodig heeft, of het nu een patiënt, een zorgprofessional of een collega is. Onze korte lijnen en platte organisatie zorgt ervoor dat wij in deze snel veranderende zorgmarkt wendbaar zijn.

Kom je kennis maken?
Ben je enthousiast geworden en wil je graag deel uit maken van onze organisatie en meewerken aan onze ambities, stuur dan je CV met een bondige korte motivatie naar HR e-mail: HR[@]Zorgkoepelwf.nl. Wil je eerst nog even bellen, dan kan dat ook met Isabella Becker, Manager P&O mobiel 06-48926610.