Wij zoeken.
Ter uitbreiding van ons team zoeken wij een gedreven medewerker voor het opzetten, beheren en verbeteren van onze zorgadministratie.

De rol.
In deze functie verricht je complexe administratieve handelingen en werkzaamheden t.b.v. het zorglogistieke proces. Je overziet alle financiële verwerkingen vanaf de eerste inschrijving van de patiënt, de diagnose, behandeling tot en met de facturering en het debiteurenbeheer. Je herkent en begrijpt de raakvlakken tussen de zorgregistratie en de financiële administratie en je weet een vertaalslag te maken van de wet- en regelgeving naar de administratieve organisatie. Je puzzelt hierin net zo lang tot het klopt. Verder heb je  interesse in je collega’s en hun werkzaamheden en helpt daar waar nodig – it’s all about teamwork!

De situatie.
We zitten in de opbouw van onze organisatie. In 2015 zijn 3 stichtingen samengebracht om hun krachten te bundelen in één stichting namelijk “de Zorgkoepel West-Friesland” (ZWF). Wij hebben een start gemaakt met het centraliseren van onze services om de krachten te bundelen en de samenwerking en services van allerlei organisatieprocessen te verbeteren.

Wat zijn onze plannen.

  • Afas verder inrichten.
  • De zorgadministratie voor alle stichtingen opzetten.
  • Financiële processen optimaliseren.
  • Samenwerking met HR, ICT, Facilitair, Kwaliteit en Secretariaat verder intensiveren.
  • Aangesloten zorgpartners en zorgprofessionals ondersteunen met de financiële administratie.

Het team.
Het Finance team bestaat uit 6 medewerkers: 2 Administratief medewerkers, een Facilitair Coördinator, een Business Controller en een Manager Finance & Control.

Wie ben jij.
Je hebt een MBO/HBO- werk- en -denkniveau aangevuld met kennis van administratieve zorgprocessen en relevante werkervaring. Je bent bekend met HiX en Afas (pre) en je bent altijd goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen je vakgebied. Veranderingen in de wet- en regelgeving weet je te vertalen naar de processen in de administratieve organisatie. Verder ben je heel nauwkeurig in het registreren en controleren van de ingevoerde zorgadministratie en neem je het initiatief in het oplossen van fouten en het aanbrengen van verbeteringen. Elke dag wil je jezelf, je team en je organisatie verbeteren.

Wat hebben wij jou te bieden.
Veel werkplezier in een omgeving waar samen leren centraal staat. We werken met gemotiveerde en enthousiaste collega’s aan mooie oplossingen voor nu en voor onze toekomst in de zorg. Wij bieden ruimte voor eigen ontwikkeling en initiatief, een goed salaris met een eindejaarsuitkering en een bijdrage in jouw ziektekostenverzekering.

Wie is ZWF.
Zorgkoepel West-Friesland is koploper in eerstelijnszorg. Wij maken ons samen met huisartsen en andere zorgpartners sterk voor zorg op hoog niveau voor de inwoners van West-Friesland en de Wieringermeer. Met innovatieve ICT-toepassingen creëren wij een integrale en efficiënte manier van werken. Dat levert toegankelijke spoedeisende zorg, diagnostiek, zorg aan mensen met een chronische ziekte en zorg aan ouderen op.

Om toonaangevend te zijn en te blijven, zoeken wij koplopers die zich aangetrokken voelen door onze visie en ons verantwoordelijkheidsgevoel. Die begrijpen wat de mens van morgen nodig heeft, of het nu een patiënt, een zorgprofessional of een collega is. Zorgkoepel West-Friesland bestaat uit Ketenzorg West-Friesland, Huisartsenpost West-Friesland en Diagnostisch Centrum West-Friesland. Voor meer informatie over onze organisatie zie onze website https://www.zorgkoepelwf.nl.

Kom je kennis maken?
Ben je enthousiast geworden en wil je graag deel uit maken van onze organisatie en meewerken aan onze ambities, stuur dan je CV met een bondige korte motivatie naar Isabella Becker, Manager HR, e-mail: hr@zorgkoepelwf.nl. Voor meer informatie kun je ook bellen met HR, telefoonnummer 0229 – 259372.