Je hebt een visie op goede zorg. Als Teamleider geef je leiding aan het team van de ketenzorg. Je adviseert over het meerjarenbeleid van de zorgprogramma’s, stuurt de werkprocessen en de dienstverlening van het team aan én vertegenwoordigt het ketenzorgteam binnen onze regio. Je bent de linking pin tussen alle externe partijen en onze zorgprofessionals.

Wat ga je doen?
Je motiveert en inspireert het team van Ketenzorg West-Friesland en als coach ben je zichtbaar op de werkvloer. Je bent – samen met de planner – verantwoordelijk voor de optimale inzet van medewerkers. Daarnaast werk je nauw samen met je collega teamleider, de kwaliteitsmanager, de kaderhuisartsen en onze shared services (Finance, Human Resources, Facilities en ICT), om de zorg zo efficiënt als mogelijk te laten verlopen.

Je onderhoudt relaties met alle relevante partijen voor de ketenzorg binnen de regio. Dit zijn o.a. de huisartsenpraktijken, de GGZ, de VVT, het Dijklander Ziekenhuis, het klinisch chemisch lab. Je bent het aanspreekpunt voor het onderzoeksteam van VUmc die bij ons in huis studies uitvoeren. Je bent te allen tijde op de hoogte van medische ontwikkelingen (standaarden, richtlijnen, wet -en regelgeving) en weet deze uitstekend te presenteren. Je weet uitstekend hoe je anderen motiveert en inspireert. Je overziet hoeveel mensen, middelen en budget je nodig hebt om de gezamenlijke doelstellingen te realiseren. Je bent sterk in het overzicht creëren en je collega’s mee te nemen in ontwikkelingen. Je kunt goed onderzoeken en analyseren en gaat een stevige discussie niet uit de weg. Tenslotte geef je gevraagd en ongevraagd advies.

Wat verwachten we van jou?

  • Je beschikt over een voor de functie relevante, bij voorkeur bedrijfskundig of andere academische opleiding.
  • Je beschikt over kennis van en ervaring in de eerstelijnszorg, liefst op het gebied van Diabetes / COPD / CVRM / Ouderenzorg.
  • Je bent analytisch en communicatief sterk – gericht op de relatie.
  • Je bent innovatief, denkt in oplossingen en een stevige coach.
  • Je hebt een scherp oog voor ontwikkelingen in de zorgmarkt en een passie voor kwaliteit.
  • Je beschikt over een initiatiefrijke en resultaatgerichte instelling en draagt bij aan het door ontwikkelen van je eigen functie en de organisatie.

Wie is ZWF?
Zorgkoepel West-Friesland is koploper in de eerstelijnszorg. Onder de Zorgkoepel vallen de Huisartsenpost, het Diagnostisch Centrum en Ketenzorg West-Friesland. Wij maken ons samen met huisartsen en andere zorgpartners sterk voor zorg op hoog niveau voor de inwoners van West-Friesland en de Wieringermeer. Met innovatieve ICT-toepassingen creëren wij een integrale en efficiënte manier van werken. Dat levert toegankelijke spoedeisende zorg, diagnostiek, zorg aan mensen met een chronische ziekte en zorg aan ouderen op. Om toonaangevend te zijn en te blijven, zoeken wij koplopers die zich aangetrokken voelen door onze visie en ons verantwoordelijkheidsgevoel. Die begrijpen wat de mens van morgen nodig heeft, of het nu een patiënt, een zorgprofessional of een collega is. Onze korte lijnen en platte organisatie zorgt ervoor dat wij in deze snel veranderende zorgmarkt wendbaar zijn.

Kom je kennis maken?
Ben je enthousiast geworden en wil je graag deel uit maken van onze organisatie en meewerken aan onze ambities, stuur dan je CV met een bondige korte motivatie naar HR e-mail: HR[@]Zorgkoepelwf.nl. Wil je eerst nog even bellen, dan kan dat ook met Isabella Becker, Manager P&O, mobiel 06-48926610.