Ketenzorg West-Friesland (KZWF) is verantwoordelijk voor de ketenzorgprogramma’s in de huisartsenzorg in de regio West-Friesland en de Wieringermeer. Bij KZWF werken diabetesverpleegkundigen, diëtisten en onderzoeksassistenten in nauwe samenwerking met de receptie en de kaderhuisartsen aan uitstekende zorg. Vanuit onze expertiserol in de regio houden we de nieuwste ontwikkelingen binnen de vakgebieden bij en implementeren we deze in de zorgprogramma’s. Dit doen we gedeeltelijk bij KZWF in huis en voor een groot gedeelte in nauwe samenwerking met alle huisartsen-dagpraktijken.

De twee teamleiders die we zoeken vormen samen het leidinggevend en het verbindend kader van KZWF om de teams zo optimaal mogelijk goede zorg te kunnen laten verlenen.

Wat ga je doen?
Je motiveert en inspireert het team van Ketenzorg West-Friesland en als coach ben je zichtbaar op de werkvloer. Je hebt een verbindende rol in de afstemming tussen de verschillende disciplines. Je bent  verantwoordelijk voor de optimale inzet van medewerkers. Daarnaast werk je nauw samen met je collega teamleider, de kwaliteitsmanager, de kaderhuisartsen en onze shared services (Finance, Human Resources, Facilities en ICT), om de zorg zo efficiënt als mogelijk te laten verlopen. Je rapporteert aan en stemt af met de manager zorg.

Vanuit je rol onderhoud je – samen met je collega’s – relaties met alle relevante partijen voor de ketenzorg binnen de regio. Dit zijn o.a. de huisartsenpraktijken, de GGZ, de VVT, het Dijklander Ziekenhuis, het klinisch chemisch lab en met het onderzoeksteam van VUmc die bij KZWF in huis wetenschappelijk onderzoek verrichten. Je bent goed op de hoogte van medische ontwikkelingen (standaarden, richtlijnen, wet -en regelgeving) en weet deze uitstekend te presenteren.

Je komt te werken in een bevlogen team met ruime expertise en ambities. Je bent sterk in het overzicht hierin te creëren en je collega’s mee te nemen in ontwikkelingen. Je overziet hoeveel mensen, middelen en budget je nodig hebt om de gezamenlijke doelstellingen te realiseren. Je kunt goed onderzoeken en analyseren en gaat een stevige discussie niet uit de weg. Je werkt graag aan een plezierige omgeving waarbinnen iedereen de ruimte krijgt zich te ontwikkelen.

Wat verwachten we van jou?

  • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding.
  • Je beschikt over leidinggevende ervaring.
  • Je hebt kennis van en ervaring in de eerstelijnszorg, bij voorkeur op het gebied van ketenzorgprogramma’s.
  • Je bent analytisch en communicatief sterk – gericht op de relatie.
  • Je denkt innovatief, in oplossingen en werkt vanuit een coachende stijl.
  • Je hebt een scherp oog voor ontwikkelingen in het zorgveld en een passie voor kwaliteit van zorg.
  • Je beschikt over een initiatiefrijke en resultaatgerichte instelling.

Wat hebben wij jouw te bieden?
Een verantwoordelijke functie van 24-32 uur per week in een dynamische en kwaliteitsgedreven werkomgeving met veel mogelijkheden voor eigen initiatief en ontwikkeling. Salariëring is conform CAO Huisartsenzorg, schaal 8, een eindejaarsuitkering en een bijdrage in jouw ziektekostenverzekering. Een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een aanstelling voor onbepaalde tijd.

Wie is ZWF?
Zorgkoepel West-Friesland is koploper in de eerstelijnszorg. Onder de Zorgkoepel vallen de Huisartsenpost West-Friesland, het Diagnostisch Centrum West-Friesland en Ketenzorg West-Friesland. Wij maken ons samen met huisartsen en andere zorgpartners sterk voor zorg op hoog niveau voor de inwoners van West-Friesland en de Wieringermeer. Om toonaangevend te zijn en te blijven, zoeken wij ambitieuze collega’s die zich aangetrokken voelen door onze visie en ons verantwoordelijkheidsgevoel.

Kom je kennis maken?
Ben je enthousiast geworden en wil je graag deel uit maken van onze organisatie en meewerken aan onze ambities, stuur dan je CV met een bondige korte motivatie naar HR e-mail: HR@zorgkoepelwf.nl. Wil je eerst nog even bellen, dan kan dat ook met Phyllis Buyserd, manager zorg, mobiel 06 24558190.